Старши треньорът на Беласица Венцеслав Иванов говори след поражението на

...
Старши треньорът на Беласица Венцеслав Иванов говори след поражението на
Коментари Харесай

Венцеслав Иванов: Искахме много да победим, но не се получи

Старши треньорът на Беласица Венцеслав Иванов приказва след провалянето на отбора с 1:2 от Монтана в дербито от 21-ия кръг на Втора лига. 

 Монтана стигна до сложен триумф над Беласица, Антон Карачанаков се трансформира в воин Монтана стигна до сложен триумф над Беласица, Антон Карачанаков се трансформира в воин
" Допуснахме с човек по-малко Монтана да ни вкара два гола. Много наивно допуснахме головете. После беше мъчно да се върнем в мача. Искахме доста да победим, само че не се получи. Не желая да се извинявам, само че имаше непрекъснато лежане. 



Пренавих момчетата за този мач, тъй като доста искахме да спечелим. Знам капацитета на моя тим. Нашата цел е да наберем нужния брой точки и да не се опасяваме за мястото в групата. Искаме да печелим всеки мач, само че този тим е извънредно млад ", съобщи треньорът на Беласица. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР