Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман изрази надежда, че

...
Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман изрази надежда, че
Коментари Харесай

Нагелсман: Важно е да не се препъваме и да бъдем стабилни

Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман изрази вяра, че в идния мач от шампионата на Бундеслигата против Борусия (Мьонхенгладбах) играчите му ще бъдат още по-стабилни в представянето си и няма да позволяват спад в представянето си както се случва при някои техни противници. Журналистите визираха проблемите на Борусия (Дортмунд), който против Вердер (Бремен) се срути от 2:0 до 2:3, както и за Република България (Лайпциг) и Байер (Леверкузен), които към момента нямат победа от началото на шампионата.

" Ако сте от вярната страна на нещата, няма потребност да мислите за това. Важното е ние да не се препъваме, а да реализираме непоклатимост в представянето си. Смятам, че сме в добра форма и имаме задоволително убеденост ”, съобщи Нагелсман.

Той остави отворен въпроса дали намиращият се в добра форма младеж Джамал Мусиала ще се завърне в игра след мускулно разтежение, откакто пропусна предходния кръг при 7:0 над Бохум.

“Той към момента усеща известна болежка. Имаме още малко време до на следващия ден и тогава ще преценим дали ще стартира. Останалата част от тима е наред, нямаме проблеми и това ни дава положителни oпции за избор на стартовите 11, изясни още младият експерт.

Леон Горетцка и Ерик Максим Чупо-Мотинг, които се оплакваха от контузии, също към този момент упражняват.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР