Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман е доволен, че

...
Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман е доволен, че
Коментари Харесай

Нагелсман: Преднината ни е крехка, но влизаме в реванша с по-добри карти

Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман е удовлетворен, че тимът му съумя да вземе задатък след първия мач от осминафиналите на Шампионската лига против Пари Сен Жермен.

Баварците завоюваха с 1:0 като посетител с попадение на Кингсли Коман в 53-ата минута и могат да чакат малко по-спокойно реванша на 8 март на " Алианц Арена ".
 Байерн победи ПСЖ с 1:0 в Шампионска лига
Навръх 14 февруари: Байерн покори града на любовта след най-малък триумф над ПСЖ

Коман вкара единствения гол

" Изиграхме в действителност доста положителни първи 25 минути, както и 20 след почивката. Бяхме малко сюрпризирани, че владеехме толкоз доста топката. Играчите на Пари Сен Жермен бяха пасивни и успявахме да се преборим за противоречивите топки. След гола ни последователно нещата се поизравниха игрово. Знаехме, че те разполагат със сериозна скорост в офанзива и на няколко пъти на затрудниха, макар че и при двете им най-хубави положения имаше засади ", разяснява Нагелсман.

" Преднината ни е нежна, само че това има несъмнено значение, тъй като влизаме в реванша с по-добри карти от противника. Пари Сен Жермен би трябвало да направи освен това, в случай че желае да ни победи ", сподели още той.

Вратарят на баварците Ян Зомер предизвести, че реваншът няма да бъде по никакъв начин лек.

" Контролирахме мача през първото полувреме, само че след почивката и те имаха своите шансове. Малко по-близо сме до четвъртфиналите предвид на резултата, само че реваншът сигурно няма да бъде като разходка в парка ", сподели Зомер.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР