Старши треньорът на баскетболния ЦСКА Росен Барчовски увери, че отборът

...
Старши треньорът на баскетболния ЦСКА Росен Барчовски увери, че отборът
Коментари Харесай

Барчовски: Ще подходим много сериозно към 1/4-финала срещу Спартак Пл

Старши треньорът на баскетболния ЦСКА Росен Барчовски увери, че тимът ще се приготви доста съществено за четвъртфиналния си дуел против Спартак Плевен в шампионата за Купата на България при мъжете. Мачът е на 21 март, когато ще се играят и останалите срещи от четвъртфиналите, а хазаин на Финалната осмица на надпреварата ще бъде „ Арена София “.

„ Спартак Плевен е доста твърд тим и ние ги бихме относително елементарно, а два пъти това мъчно се случва, само че жребият е подобен и го одобряваме. Ще подходим доста, доста съществено, а то няма и по какъв начин да бъде по различен метод “, сподели още Барчовски, а във връзка рецензиите, че всички срещи ще бъдат през делнични, той отговори:

„ Досега Финалната осмица се организираше в пет дни и няма по какъв начин дни пет дни да бъдат уикенд. И до момента първите три дни бяха през седмицата. Не си припомням да е имало кой знае какви упреци в тази тенденция. Второ, полуфиналите са от 18:00 и 20:15 часа, а финалът е от 19:00, тъй че е безусловно обикновено да дойдат хора и отвън София. Не е толкоз ужасно. Ние положихме всички старания да бъде събота и неделя, само че има художествена гимнастика и не можахме да се оправим. “

„ Приехме, че е по-важно да създадем това събитие в тази зала, а това, че е през седмицата не е толкоз огромен проблем. Ще има свободен вход за всички баскетболни школи от София и отвън София. Ще влизат от обособен вход дружно с техните треньори. Надявам се еуфорията от мача с Португалия в Ботевград да се придвижи и тук. Разбира се, следва оптималната прокламация, реклама и каквото успеем да създадем за тези 10 дни. Организацията не е лесна “, разяснява Росен Барчовски и добави:

„ Тази концепция беше самодейност на Сашо Чакмаков и Тити Папазов, а аз малко се дърпах, тъй като ми се струваше много сложна работа шампионатът за Купата да се организира в „ Арена София “, само че след това се възпламених и вземам участие в цялата организация. “

 

Българска телеграфна агенция / Автор: Кремена Младенова
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР