Старши треньорът на баскетболния отбор на Зенит Шави Паскуал даде

...
Старши треньорът на баскетболния отбор на Зенит Шави Паскуал даде
Коментари Харесай

Треньорът на Зенит похвали Везенков и Олимпиакос

Старши треньорът на баскетболния тим на Зенит Шави Паскуал даде своя коментар за провалянето на отбора му от този на Олимпиакос със 61:75 в дуел от 29-ия кръг на Евролигата. Руснаците имаха цялостен надзор върху събитията през първото полувреме, само че в останалите 20 минути от мача се пропукаха и разрешиха поврат от 17 точки.

Паскуал уточни какво се е объркало за Зенит, а също по този начин загатна, че един от основните моменти от мача е било експлоадирането на Александър Везенков в третата четвърт. Тогава българинът означи 11 точки и оказа помощ на Олимпиакос да се приближи на единствено три точки от противника си.

" Поздравления за Олимпиакос. Ние изцяло изчезнахме от паркета през второто полувреме. Минута след минута губехме самочувствие. В нахлуване бяхме ужасни - не можехме да вкарваме нито под коша, нито когато имахме отворени стрелби. Ключово беше, че Олимпиакос насочи нападението си през Везенков и стартира да прави смени в отбрана. Не успявахме да бележим лесните си стрелби, тъй че е невероятно да спечелиш мач, в случай че играеш по този начин. В последната четвърт нямахме никакво самочувствие и те си заслужиха успеха ", сподели експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР