Старши треньорът на баскетболния отбор на Левски Константин Папазов -

...
Старши треньорът на баскетболния отбор на Левски Константин Папазов -
Коментари Харесай

Тити Папазов е готов да преговаря за акциите на Левски

Старши треньорът на баскетболния тим на " Левски " Константин Папазов - Тити, е подготвен да пътува до Дубай, с цел да се срещне персонално с благодетеля на " Сините " Васил Божков. Както е известно, притежателят на акциите е доближеният до Божков Георги Попов, който има 87% от акциите и е с него в Обединените арабски емирства. Към двамата има повдигнати много обвинявания, 11 са единствено тези към Божков. От последната им среща със " сините " почитатели на 22 януари двамата повече не са казвали нищо за клуба, който остана без финансиране. Голяма част от играчите още не са взели 100% от заплатите си за месец януари. Именно заради това Папазов е подготвен да върви на среща с него, с цел да го моли да не банкрутира 26-кратните първенци на България.

" Казах преди седмица на среща на представителите на почитателите на " Левски ", че в действителност съм подготвен да отида до Дубай, с цел да се срещна с господин Божков и да го помоля да трансферира акциите, в случай че няма да има опция да устоя " Левски ". Той е доста образован човек, уверен съм, че не желае да банкрутира този клуб, на който и той е почитател ", сподели Тити Папазов в изявление за БНР. Изказването му идва в отговор на новината, че той взима акциите на " Левски " от Васил Божков. 

" Нямам никакво желание да извъртам. Имам и самочувствието, че от 1994 до 2020 година съм един от дребното хора, които непрестанно са работили в българския спорт. С една година отмора, в която бях единствено притежател на баскетболния " Левски ". През останалото време съм работел. Минал съм през два интервала, в които е липсвало всякакво финансиране и считам, че мога да оказа помощ. За мен единственото значимо е  " Левски " да бъде добре. Нищо повече ", разяснява Папазов пред в. " 24 часа ". 

По думите му, единствено и единствено Васил Божков може да дефинира кой ще е предявител на акциите на " Левски ". И е безапелационен - към 4 май той е само старши треньор на баскетболния " Левски Лукойл ". 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР