Старши треньорът на баскетболния Левски Димитър Ангелов призна, че е

...
Старши треньорът на баскетболния Левски Димитър Ангелов призна, че е
Коментари Харесай

Димитър Ангелов: Очаквахме труден мач срещу Берое, ще видим утре какво е състоянието на Асен Великов

Старши треньорът на баскетболния Левски Димитър Ангелов призна, че е очаквал тежък дуел против състава на Берое в последния дуел от програмата на 3-ия кръг на Националната баскетболна лига (НБЛ).

В последна сметка, само че наставникът на " сините " не спести рецензии към своите играчи, споделяйки, че техни неточности в хода на втората четвърт са върнали възможностите на заралии в мача.

" Очаквахме сложен мач. Берое е добър тим, с добър треньор и занапред ще играе по-добре. Играхме мощна първа част, с висок % от тройката. Втората част някои играчи взеха решение, че мачът е завършил и вместо да ги пречупим, Берое ни вкара 11 точки от наши неточности. Изравни се мачът, с поддръжката на публиката, обикновено бе да приключи по този начин. Ние сме с много млад състав и в такива тежки мачове избирам да не използваме цялата ротация, даже през днешния ден да е била по-голяма. Златин натрупа ранни фаулове, нямаме разновидности доста за позиция 4, до момента в който намерим решение мина време ", стартира Ангелов.

" Утре заран ще забележим какво е положението на Асен Великов, " добави треньорът по отношение на положението на капитана на Левски, който напусна паркета контузия.

Бившият играч разкри още след триумфа в Стара Загора, че му се желае неговият отбор да играе баскетбол, " който да цялостни залите ".

" Искам да играем баскетбол, който да цялостни залите. Призовите места не са самоцел. Когато играем добре, виждате, че се получават нещата. Имам забележки, уповавам се да ги оправим до идващия мач. Ние не можем да получаваме всеки мач по 60 точки. Стараем се, само че Берое не ни изненадаха. Изпитвахме компликации на крилото, само че това е обикновено, не е доста 76 точки ", показа българският експерт.

Накрая наставникът на Левски насочи взор и към идващия кръг в НБЛ, в който следва и първото за сезона Вечно дерби против ЦСКА

" Между Левски и ЦСКА не може да има любимец, по-скоро те са любимеца - с огромни упоритости и бюджет. Но тази година шампионата е равностойно, водещите тимове изпитват компликации, всеки може да бие всеки, по тази причина всяка победа на непознат терен е извънредно значима. Тук Берое доста мъчно ще бъдат победени. До последно няма да се знае по какъв начин ще се разпределят двете шестици ", приключи Димитър Ангелов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР