Старши треньорът на баскетболния Барселона Шарунас Ясикевичус даде гръцкия Олимпиакос

...
Старши треньорът на баскетболния Барселона Шарунас Ясикевичус даде гръцкия Олимпиакос
Коментари Харесай

Ясикевичус даде Олимпиакос за пример за отбор, който наказва грешките на противника

Старши треньорът на баскетболния Барселона Шарунас Ясикевичус даде гръцкия Олимпиакос за образец за тим, който не оставя грешките на съперника си ненаказани.

Испанският Барселона загуби първия си мач против Олимпиакос през сегашния сезон в Евролигата със 70:80 като хазаин, а на 7 март двата състава още веднъж ще се срещнат в Гърция.

Олимпиакос, чийто екип носи българинът Александър Везенков, заема лидерската позиция във краткотрайното класиране в интернационалната конкуренция с 15 победи и 7 провали, до момента в който Барселона е трети с 14 триумфа от 22 мача досега.

„ Искам от играчите ми да останат солидни. Трябва да се научим да не позволяваме съществени неточности. Пред нас има тимове като Олимпиакос, който не ти дава нищо безплатно. Казах на състезателите, че Олимпиакос е образец за нас. Гледахме повече от техните мачове. Те не ти дават никакъв късмет при неточност “, съобщи Ясикевичус пред профилираното издание basketnews.com.

„ Можем да подобрим играта си, само че просто не се учим от грешките си. Трябва да накараш другите тимове да страдат за всичко и да не им даваш нищо елементарно “, добави литовският ментор на Барселона.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР