Старши-треньорът на Барселона - Шави, заяви, че неговите играчи са

...
Старши-треньорът на Барселона - Шави, заяви, че неговите играчи са
Коментари Харесай

Шави: Жалко, че не успяхме да приспим мача

Старши-треньорът на Барселона - Шави, съобщи, че неговите играчи са заслужавали повече от равенството 1:1 като посетител на Наполи в първа среща от осминафиналите на Шампионската лига:

" Заслужавахме повече! Нашата тактика проработи добре и поведохме с 1:0. Това, което ни липсваше, беше способността да запазим самообладание и да направляваме този сложен мач при този резултат. Не успяхме да " приспим " дуела, а това е Шампионската лига и нашият конкурент вкара с първия си прецизен удар. Трябваше да задържим повече топката и да изнесем играта в тяхната половина, само че като цяло тимът се показа добре ", разяснява Шави.

" Имахме положения да отбележим повече голове. Действахме добре на контраофанзива. Доволен съм, че по-голямата част от мача протече по този начин, както бяхме възнамерявали. Сега би трябвало да се раздадем пред нашите почитатели на реванша. Това не е добър резултат, тъй като трябваше да победим. Все отново, когато играем толкоз добре, успехите ще дойдат ", добави той.

" Играхме доста добре, изключително в първите 30 минути. Но Наполи е мощен клуб и в този момент всичко ще се реши на нашия стадион и пред нашите почитатели. В Барселона ще дадем всичко от себе си, с цел да продължим към четвъртфиналите. Днес показахме, че сме мощен тим, който е подготвен да се бори ", съобщи бранителят на каталунците Роналд Араухо.
 Наполи и Барселона приключиха 1:1 в първи дуел от осминафиналната фаза в Шампионска лига
Наполи и Барселона оставиха интригата за реванша

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР