Старши треньорът на Барселона Шави се отнесе неуважително към полузащитника

...
Старши треньорът на Барселона Шави се отнесе неуважително към полузащитника
Коментари Харесай

Треньорът на Барса се отнесе неуважително към Бруно Фернандеш и Юнайтед

Старши треньорът на Барселона Шави се отнесе неуважително към полузащитника на Манчестър Юнайтед Брунов Фернандеш, като по време на конференцията си преди реванша сред двата отбор в Лига Европа не загатваше името му, а го наричаше „ португалеца “.

Отговорът на Манчестър Юнайтед не закъсня и след края на дуела, извоюван от англичаните с 2:1, написаха: „ Нашият португалец “ в обществените мрежи. Бруно Фернандеш оказа помощ на своя отбор да отстрани Барселона, асистирайки на Фред за изравнителното попадение на „ Олд Трафорд “.

„ Ерик Тен Хаг построи тим и извлича най-хубавото от своите играчи. Това приказва доста за това кой е той. Тактически той е доста добър и знае по какъв начин да се оправя сносно със съблекалнята. Вижте Санчо, Рашфорд, португалеца... И вижте по какъв начин играе Фред “, бяха думите на Шави, които жегнаха Юнайтед.

Младата звезда на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо захапа огромния гений на Барселона Педри, откакто „ алените дяволи “ отстраниха каталунците от Лига Европа.

Изрусеният аржентинец отпразнува успеха със celebration-а (б.р. – метод на радване) на испанския техничар, а по-късно притегли вниманието и с обява в обществените мрежи.

„ Големият тим продължи в идващия кръг “, написа Алехандро Гарначо в Инстаграм.

Педри не игра в дуела на " Олд Трафорд " поради тежка травма, която го вади от терените за към месец, получена в първата среща на " Камп Ноу ". Все още не е ясно какво е породило напрежението сред двамата надарени младоци.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР