Старши треньорът на Барселона Кике Сетиен се извини за постъпката

...
Старши треньорът на Барселона Кике Сетиен се извини за постъпката
Коментари Харесай

Кике Сетиен се извини за поведението на асистента си по време на дербито с Реал

Старши треньорът на Барселона Кике Сетиен се извини за постъпката на своя асистент Едер Сарабия край тъчлинията по време на загубата на първенците с 0:2 при гостуването против Реал Мадрид предходната седмица.

Сарабия не беше добре позната фигура за необятната аудитория преди испанските теливизии да покажат фотоси на неговите реакции в съблекалнята на каталунците. Медиите използваха техниката за четене по устни, с цел да обяснят някои от мненията на експерта по адрес на футболистите на Барса.

" Извинихме се на всички, не може да толерираме това. Не желаеме да виждаме сходни обстановки. Допуснахме неточност и не желаем това да се случва повече. Ситуацията ми повлия много, тъй като навреди на положителното име на клуба. Трябва да се погрижим за това. Може да бъдем подложени на критика за смени, тактики, само че не и за нашето държание ", съобщи Сетиен пред " Ел Периодико ".

39-годишният Едер Сарабия подлага на критика остро Антоан Гризман за един от пропуските му пред вратата на Реал Мадрид предходната неделя. " Белите " победиха с 2:0 вкъщи в дербито на Примера дивисион и са първи във краткотрайното класиране. Сарабия и Сетиен започнаха да работят дружно в Бетис през 2015 година.

" Трябва да се направляваме по-добре, имали сме сходни обстановки и преди. Не желаеме да виждаме такива неща, без значение че се случва много рядко ", сподели още Кике Сетиен. В събота Барселона играе вкъщи против Реал Сосиедад.
Примера дивисион 26 кръг, неделя 1 март  Реал Мадрид 2:0краен резулат  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР