Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде предупреди своя отбор, че

...
Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде предупреди своя отбор, че
Коментари Харесай

Валверде: Все още не сме не класирали

Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде предизвести своя тим, че към момента нищо не е решено след вчерашната победа с 3:0 над Ливърпул в първия полуфинал от Шампионската лига на „ Камп Ноу ”. Специалистът напомни миналогодишното отпадане на каталунците, които имаха тъкмо три гола преднина (4:1; б.р.) против Рома, само че на „ Олимпико ” бяха победени с 0:3 и отпаднаха от конкуренцията. Валверде също по този начин призна превъзходството на противника в огромни интервали от мача.

„ Видяхме по какъв начин Ливърпул диктува дуелите си и скоростта, която има в играта си. Не можем да забравим това и да отпътуваме за реванша с прекомерната убеденост, че сме си свършили работата. Сблъсъкът към момента е отворен – не сме се класирали на финала ”, сподели Валверде след дуела.

„ Винаги е хубаво, когато победиш и противникът ти не означи гол, само че ние страдахме в мача. Все още има 90 минути и както ние, по този начин и те могат да вкарат. Ливърпул беше по-добър в обособени моменти и сме наясно какво ни чака в реванша. В тях виждам тим, който може да накара всеки конкурент да страда. През предходната година имахме три гола задатък и бяхме отстранени ”, означи треньорът на Барса.

В сходен дух се изрече направилият доста мощен дуел Артуро Видал: „ Страдахме доста, само че се справихме добре. Все още има 90 минути и би трябвало да си свършим работата до дъно. Трябва да почитаме Ливърпул, тъй като те са страховит тим. Ще бъде още по-трудно при гостуването ”, показа мнението си чилиецът. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР