Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде похвали футболистите за характера,

...
Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде похвали футболистите за характера,
Коментари Харесай

Валверде: Дори при 0:2 вярвахме в победата

Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде похвали футболистите за характера, проявен при успеха над Реал Сосиедад. Каталунците губеха с 0:2, само че след това вкараха 4 безответни гола и още веднъж са на 9 точки пред втория в класирането Атлетико Мадрид.

" Много сложен мач, само че ни оказа помощ това, че при 0:2 бързо върнахме един гол. След почивката тимът беше пределно мобилизиран. Започнахме да пресираме високо и стигнахме до успеха. Най-важното е, че вярвахме в обрата, макар че играхме на неуместен за нас стадион и против доста мощен съперник. Прекъснахме дълга серия без победа на " Аноета " и съм удовлетворен както от играта, по този начин и от това, че наваксахме закъснение от два гола ", разяснява Валверде.

" В избрани интервали от първото полувреме домакините бяха по-добри от нас и осъществиха две от ситуациите си, което единствено потвърждава какъв брой мъчно е да се завоюва тук. Беше ни мъчно да преодоляваме пресата им ", призна наставникът на Барса. Примера дивисион 19 кръг, неделя 14 януари  Реал Сосиедад 2:4краен резулат  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР