Старши треньорът на Барселона - Ернесто Валверде, изрази горчивината си

...
Старши треньорът на Барселона - Ернесто Валверде, изрази горчивината си
Коментари Харесай

Валверде: Не е за вярване, кошмарът се повтори

Старши треньорът на Барселона - Ернесто Валверде, изрази горчивината си след тежкото отпадане на каталунците от Шампионската лига след успеха на Ливърпул с 4:0.

“Когато те бият с 4:0, няма извинения. Бяха по-добри, би трябвало да го приемем ”, промълви той.

“Най-болезнено е да се повтори един призрачен сън (този в Рим). За втора поредна година ни обръщат по този начин и отпадаме. Когато изживееш подобен пестник, си задължен да прекараш няколко ужасяващи дни. Съжаляваме доста за нашите почитатели. Всичко, което вършат нашите футболисти, е да се пробват да радват почитателите и те да са горди. Всички чакат непрекъснато да побеждаваме. Когато загубим, постоянно е доста мъчително. Досега не бяхме губили в Шампионската лига, само че нещата са такива ”, съобщи той.

“Те започнаха мощно, ние мъчно издържахме на тяхната преса. Поисках да се изнесем по-напред, само че нищо повече. Не успяхме да си вкараме ситуациите, нито да се оправим с тяхната преса. Четвъртият гол ме изненада, изненада всички. Направо не е за поверие, че с подобен гол отпаднахме. Всички голове са неточности на някого, няма по какъв начин ”, призна той. “Поздравления за Ливърпул. Играха мощно, доста нападателно и трансфораха головите си шансове в попадения. Просто бяха по-добри ”, сподели още Валверде.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР