Старши треньорът на Балкан Йовица Арсич бе разочарован от слабото

...
Старши треньорът на Балкан Йовица Арсич бе разочарован от слабото
Коментари Харесай

Йовица Арсич: Проспахме една част

Старши треньорът на Балкан Йовица Арсич бе отчаян от слабото начало на неговия отбор в мача против Берое. „ Зелените “ изоставаха с 22 точки в хода на мача, смъкнаха единствено на 3 в края, само че не съумяха да създадат цялостен поврат.

„ Драматични заключителни минути, само че за жалост ние проспахме една част от срещата. Играхме без нужната сила в част от този мач, което ни коства доста. Берое към този момент бе на 40 вкарани точки, когато ние към момента имахме единствено 4 нарушавания. Не упражняваме с цялостна мощ, защото на процедура ни липсват 10 здрави баскетболисти. Това обаче не трябва да се отразява чак толкоз на отбора ни “, съобщи Арсич.

„ Втората част влязохме с доста повече сила и предпочитание. Единствено съжаляваме, че проспахме началните минути. Берое сподели, че е добър тим, само че ние доста им помогнахме. Загубата им от Левски Лукойл не беше действителна. Те се трансформират радикално, когато Рейнс е на игрището. Не споделям, че ни изненадаха, само че в действителност скърбя, че влязохме толкоз неприятно в мача “, добави наставникът.

Капитанът Димитър Димитров добави: „ Не мисля, че въобще започнахме срещата по този начин, както би следвало. Много елементарно допуснахме Берое да отвори огромна разлика в резултата. Тимът на старозагорци потвърди, че е доста добър тим. Много добре проведен. Ние обаче нямахме право да позволяваме толкоз огромна разлика. Видяхте най-после, че с доста мощна игра в отбрана и доста бързо нахлуване намерихме своя темп, който даде резултат. Успяхме да се върнем в срещата, само че това не беше задоволително, с цел да си тръгнем с победа от Стара Загора. Няма по какъв начин единствено с 10 минути игра да победим. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР