Старши треньорът на Балкан Иван Редовски остана доволен, след като

...
Старши треньорът на Балкан Иван Редовски остана доволен, след като
Коментари Харесай

Иван Редовски: Трудна, но заслужена победа

Старши треньорът на Балкан Иван Редовски остана удовлетворен, откакто неговият тим завоюва Купата на АФЛ на Област Стофия. Тимът от Ботевград се наложи с 4:3 след осъществяване на дузпи над Рилски състезател.

Наставникът на третодивизионния тим показа, че е значимо, че Балкан се класира за идната фаза на конкуренцията, макар че това се е случило по допустимо най-трудния наичн.
 Балкан (Ботевград) завоюва финала за Купата на АФЛ Област София след дузпи Балкан (Ботевград) завоюва финала за Купата на АФЛ Област София след дузпи
" Заслужена победа за нашия тим, макар че стана по най-трудния метод. Бяхме по-добрия тим през целия мач, изпуснахме много положения. Накрая трябваше да чакаме дузпите. Заслужена победа с една добра игра. 
19  Рилски състезател - Балкан (Ботевград)


Радостно е, че за следващ път се класираме за пролетния дял на тази Купа. Хареса ми играта на тима в този сбит цикъл, имахме пресен тип. Добре е, че спечелихме срещата, даже по най-трудния метод. 


19  Рилски състезател - Балкан (Ботевград)
За нас тази пауза идва в противен миг, тъй като играем добре и прелестно. В добър игрови темп сме, който напипахме след седми, осми кръг. Ще оставим момчетата да почиват до към 15 януари, след което имаме задоволително време да навлезем в добър темп. 


19  Рилски състезател - Балкан (Ботевград)
Почти сигурен участник сме в първата петица в горната част на таблицата. Очаквам един добър полусезон и да продължим да надграждаме. 



Базата ни е в много напреднала фаза, направихме едно изкуствено игрище, което е украшение за нашия град. Там одобряваме домакинските си срещи сега. Направихме целия терен на централния ни стадион с поддръжката на БФС и господин Борислав Михайлов. Изцяло тяхно финансиране, за което сме им признателни.
19  Рилски състезател - Балкан (Ботевград)


Оттам нататък би трябвало да намерим финанси, само че дано се класираме и спортно-технически за професионалния футбол. Конкуренцията през всичките години е жестока. 



Селекцията е отворен развой, ще има нови момчета. Искам да запазим състава си и да работя с него. Понагодихме се, няма потребност от непотребни селекции. Ако изпадне добър футболист, ще го вземем ", съобщи Редовски.

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР