Старши треньорът на Балкан (Ботевград) Йовица Арсич заяви, че има

...
Старши треньорът на Балкан (Ботевград) Йовица Арсич заяви, че има
Коментари Харесай

Арсич: Има какво да подобряваме, Рилски вероятно бе по-фокусиран върху ФИБА Къп

Старши треньорът на Балкан (Ботевград) Йовица Арсич съобщи, че има още какво да се усъвършенства в играта на отбора му след успеха над Рилски състезател със 71:76 в дербито на 15-ия кръг на НБЛ.

" Надявам се, че ще подобрим играта си, тъй като има какво да подобряваме. Доволен съм, че победихме подобен мощен тим, тъй като това е значимо за самочувствието на тима. Все отново имаше много неточности и някои неразумни решения в отбрана, само че не можем да направляваме всичко. Те може би са били малко по-фокусирани върху шампионата за ФИБА Къп, който ще провеждат тук. Днес нямахме чудесна пукотевица, само че въпреки всичко се справихме.

Те направиха разлика от нашите неточности. Играхме прекомерно мека отбрана, изключително против Павлин Иванов. С такива тимове би трябвало да играем доста стегната и мъжка отбрана, с цел да можем да спечелим. След това се отпуснаха, ние вкарахме две тройки и това ни оказа помощ. Със сигурност е по-добре, когато биеш водача в шампионата. Групата ни във ФИБА Къп е мощна, съперниците са тежки, само че ние би трябвало да играем на 100%. Вижда се, че напредваме ", разяснява Арсич.
Снимка: НБЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР