Старши треньорът на България Росен Барчовски сподели мнението си след

...
Старши треньорът на България Росен Барчовски сподели мнението си след
Коментари Харесай

Росен Барчовски: Нищо не е свършило, трябва подкрепа към отбора и ще заиграе добре

Старши треньорът на България Росен Барчовски показа мнението си след загубата от Босна и Херцеговина със 75:85 във втория си мач от квалификациите за Мондиал 2023.

„ Надявахме се мощно и доста се готвихме, с цел да спечелим този мач. Имаме няколко съществени недостатъци, като отбраната ни през първото полувреме. През второто я подобрихме. Нашият тим е мощен и играе добре, когато нападението му върви. И в първия мач против Литва и през днешния ден имаме много непредизвикани неточности. Допуснахме 18 механически неточности, което е доста за това равнище. Те са атлетични, играят доста нападателно и това води до лесни кошове за тях. Нашите играчи се състезават главно във вътрешния шампионат, а когато се изправят против такива играчи, се затрудняват. Босна са добър тим. Процентът ни за пукотевица за три точки, с цел да печели тимът, би трябвало да е по-добър ", съобщи Барочвски.

"Все още ни липсва Дий Бост, като водач. В последните години играем с него, само че ще се оправим. Действително той беше доста значима фигура за нашия тим. Ще се борим до дъно. Просто би трябвало поддръжка към тима и ще заиграе добре. Все още нищо не е свършило в тези квалификации. Напрежението съпътства тези мачове. Когато играеш на такова равнище, би трябвало да умееш да играеш напрегнат. Всеки един от състезателите е задължен да води добър подготвителен развой и да се влага във всички мачове по този начин, както го прави тук “, добави още треньорът на България.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР