Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви, че клубът

...
Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви, че клубът
Коментари Харесай

Симеоне за Мората: Същият футболист, просто сега завършва шансовете си по-добре

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне съобщи, че клубът ще продължи да поддържа нападателя Алваро Марата в преследването на купата в испанската футболна Ла Лига през сегашния сезон.

След 10 изиграни мача Атлетико събра 25 точки на трето място във краткотрайното класиране, на 3 точки от водачите Реал Мадрид и Жирона, които имат по един мач повече. Грандът от Мадрид ще гостува на Лас Палмас в петък вечер в дуел от 12-ия кръг на шампионата.

" Ще продължим да работим по своя метод ", сподели Диего Симеоне след последната победа над Алавес с 2:1, с което отборът удължи сполучливата си серия като хазаин на 14 мача.
 Диего Симеоне договаря за нов контракт с Атлетико
Диего Симеоне договаря за нов контракт с Атлетико

Сестра му договаря с " рохибланкос "

Мората натрупа 6 гола в Ла Лига и 3 в Шампионската лига в общо 12 мача досега, а Симеоне изрази задоволството си от представянето му.

" Алваро е същият футболист, просто в този момент приключва възможностите си по-добре. Имаше повече благоприятни условия да бележи и предходните сезони. Ние ще продължим да му оказваме помощ да се развива и да задържи равнището си, което е най-сложното нещо във футбола ", сподели наставникът на Атлетико Мадрид по адрес на Алваро Мората.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР