Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне защити Лионел Меси

...
Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне защити Лионел Меси
Коментари Харесай

Симеоне: Критиците не са честни, Меси е изключителен

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне отбрани Лионел Меси и съобщи, че рецензиите по адрес на неговия съотечественик не са верни.

„ Уважавам всички и всяко едно мнение. Меси беше покрай спечелването на Световната купа и игра край с Аржентина, не го завоюва за жалост. Някои го подлагат на критика непрекъснато, само че Меси е извънреден. Колко златни топки е спечелил? Колко гола е вкарал? Какво е неговото въздействие върху играта на Барселона или върху националния тим на Аржентина? Без него не би било същото “, показа Симеоне в изявление за „ Goal.com “.

„ В Барселона Меси има опцията да се усъвършенства от ден дневно, само че в Аржентина не е по този начин, тъй като той няма същата власт, няма добра среда за това “, добави Чоло.

„ В Барселона към Меси има някои играчи, които го поддържат, а в националния тим на Аржентина няма такива, както се случва с Кристиано Роналдо в Португалия, защото Португалия не е Ювентус или Реал Мадрид. Отборите укрепват великия състезател. Това не е елементарно. Не съм склонен с всички рецензии по адрес на Меси “, продължи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР