Старши треньорът на Арсенал Микел Артета направи равносметка на този

...
Старши треньорът на Арсенал Микел Артета направи равносметка на този
Коментари Харесай

Артета: Следващият сезон ще бъде по-труден

Старши треньорът на Арсенал Микел Артета направи равносметка на този сезон по време на конференцията си преди последното домакинство на тима, което е в неделя против Уулвърхемптън.

Той акцентира компликацията на акцията и уточни по какъв начин „ топчиите “ би трябвало да се приготвят за идната, която съгласно него ще е още по-тежка.

„ Договорът на Букайо Сака е чудесна вест за клуба, който свърши страхотна работа, както и всички, които участваха в договорката, с цел да може тя да се случи. Той е основен състезател за нас, който съставлява клуба по най-хубавия вероятен метод. Дано да има още няколко нови договора. Няма потребност да задълбаваме в трансферния пазар поради високото равнище на Манчестър Сити, тъй като по този начин или другояче би трябвало да търсим съвършенство във всичко, до което се допираме или в което участваме. Това ще има огромно влияние за клуба “, показа Артета.

„ Мисля, че идващият сезон ще бъде още по-труден спрямо този, който съгласно мен беше най-трудният за всичките 22 години, в които съм бил в това състезание. За да се подготвим за идната акция, ние имаме обещаващ проект. Трябва да размишляваме малко, да създадем крачка обратно и да се уверим, че той е подобаващият, след което да тръгнем напред още веднъж с още по-големи увереност и апетит за триумфи “, добави испанецът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР