Старши треньорът на Арда Николай Киров остана доволен от спечелената

...
Старши треньорът на Арда Николай Киров остана доволен от спечелената
Коментари Харесай

Киров: Заслужавахме да изравним, трябва да растем като отбор

Старши треньорът на Арда Николай Киров остана удовлетворен от извоюваната точка против ЦСКА, както и от показаното самочувствие от страна на неговия тим.

Както е известно, кърджалийци завоюваха точка на „ Българска войска “ с гол от дузпа в последната минута.

„ Хубавото е, че с футболистите коментирахме предното посещение в Разград, което загубихме. Коментирахме, че би трябвало да растем като тим. Днес ориста ни го върна и изравнихме в последната секунда. Мисля, че заслужавахме това равнене, без значение от проблемите, които имахме. Видях самочувствие в някои състезатели, имайки поради идния дуел за Купата на България. За шампионата има още доста срещи, където можеш да наваксваш с точките, до момента в който при Купата е по-различно. Там е обикновено да има повече напрежение. Днес нямаше сериозен растеж в тима и имахме проблеми при статичните положения. Не мисля, че имахме огромни усложнения при централната двойка бранители “.

„ Има какво да се работи в завършващата фаза. Днес бяхме постоянни в отбрана, което подсигурява тима. Васил Симеонов сподели самочувствие на вратата. Не желаех да пожертвам с Караджов, който има картони. Имаме два дни да се подготвим и да възстановим състезателите “, съобщи Киров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР