Старши треньорът на Арда (Кърджали) Стойчо Стоев беше доволен от

...
Старши треньорът на Арда (Кърджали) Стойчо Стоев беше доволен от
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Работихме и се получи

Старши треньорът на Арда (Кърджали) Стойчо Стоев беше удовлетворен от играта на тима и успеха над Кариана (Ерден) с 2:0. Опитният спциалист изрази страдание само за многото пропуски.

" Не мога да кажа дали това е бил най-хубавият мач на тима под мое управление, само че беше мач с най-вече основани голови обстановки. Доста създадохме, за жалост към момента ни е уязвимост, макар че работим много в подготвителния цикъл в тази тенденция, да съумяваме да осъществяваме това, което сътворяваме. Не се получава и това до някъде в един миг води и до известно психическо задължение във футболистите, защото тези неосъществени обстановки водят и до безпокойство, припряност на терена, което не ни улеснява. Ако си вкарваме обстановките по-рано в мача, сигурно ще играят по-спокойни и ще се видят в по-голяма степен качествата, които имат като футболисти ", сподели Стоев пред официлния уебсайт на Арда.

" Не съм броил ситуациите. Знам, че бяха дузина, не съм ги броил. Наистина ужасно доста са ситуациите, които сътворяваме и в известна степен с лекост ги пропущаме, а дори в един миг и през второто полувреме всеки искаше той да е голмайстор. Във футбола не е тъкмо по този начин. За мен, ти да си този човек, който успее да подаде, т.е. да асистираш за гол е доста по-важно за самия гол, тъй като не е толкоз елементарно да асистираш. Увлякоха се малко в самостоятелни дейности през второто полувреме, което им попречи да съумеят да разпрострат и в по-голяма степен капацитета си ", продължи наставникът на Арда.

" Най-интересното е, че в действителност работихме и нещата се получиха с хубавите голове на Вълчан Чанев. Ние всяка седмица работим, само че до в този момент не се получаваше. Има най-различни обстановки заучени при осъществяване на статични положения. Хубавото този път е, че се получиха и в действителност бяха положителни и хубави голове ", удовлетворен е Стоев.

" Победата би трябвало да ни даде повече убеденост, най-много. Предстои ни един доста сложен мач. Това, което следя към този момент трети месец е всеки мач е сложен, защото всеки един тим излиза на терена с желанието и упоритостите да се показа добре. И за това споделям, че сега във Втора лига най-малко няма открояване на доста мощен или доста слаб тим. Има едно статукво, да кажем от десетина
тима, което всеки мач зависи от мотивацията, зависи естествено и от качествата на футболистите. Не се знае кой ще е победител. Първенството в действителност е много оспорвано. Сега ни следва отмора. След това се събираме след Нова и започваме подготовка за пролетния полусезон ", добави Стойчо Стоев. Втора лига 16 кръг, събота 1 декември  Арда (Кърджали) 2:0краен резулат  Кариана (Ерден)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР