Старши треньорът на Арда - Александър Тунчев, даде мнението си

...
Старши треньорът на Арда - Александър Тунчев, даде мнението си
Коментари Харесай

Тунчев: За пореден мач създадохме доста чисти ситуации, работим да ги реализираме

Старши треньорът на Арда - Александър Тунчев, даде мнението си след успеха на своя отбор над Хебър. Тимът от Кърджали се наложи с 1:0, само че може да съжалява, че не стигна до по-убедителен триумф, откакто пропусна много положения.

" До последно треперехме и хубавото е, че не допуснахме да ни вкарат. През първото полувреме имахме чиста обстановката, през второто имаше суматохи пред нашата врата, само че за наше благополучие успяхме да задържим.
 Арда - Хебър 1:0 в мач от efbet Лига
Арда пропиля куп положения, само че въпреки всичко победи минимално Хебър

Вратар избави гостите от голов погром

За следващ мач създадохме много чисти обстановки, работим да ги осъществяваме. Може би увереността ни липсва. Аз и в съблекалнята им споделям, че е значимо да отбележим гол, а не кой е вкарал. Отборът да победи това е значимо.

Това са млади момчета, които занапред построяват своя темперамент. Срещу Пирин също имахме 100-процентови положения, които не успяхме да вкараме.

Винаги е прелестно, когато се изправя против клуба, против който съм почнал, а изключително и против треньор като Владо. Пожелавам му триумф, няма да му бъде елементарно. Хебър разполага с положителни футболисти, просто им би трябвало време да се обиграя ", съобщи Тунчев.
 Ковачев: Сами си направихме мача тежък
Ковачев: Сами си направихме мача тежък

" Надявам се да печелим всеки мач "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР