Старши треньорът на Александър Тунчев бе видимо разочарован след загубата

...
Старши треньорът на Александър Тунчев бе видимо разочарован след загубата
Коментари Харесай

Александър Тунчев: Поемам вината за тази загуба

Старши треньорът на Александър Тунчев бе очевидно отчаян след загубата с 1:5 при гостуването на. Наставникът на " смърфовете " пое напълно виновността за тежкото проваляне и се надява тимът да успее да се оправи с психологическия проблем по време на идната пауза в efbet.
 Арда нанесе гласовит пестник на Локомотив (Пловдив) Арда нанесе гласовит пестник на Локомотив (Пловдив)
" Има много аргументи за загубата. Искам да се извиня на нашите почитатели за това, което направихме през днешния ден. С оглед на това по какъв начин започнахме мача, не можеше да се чака, че ще се стигне дотук. Нещата се обърнаха за 10-15 минути.

Със сигурност индивидът, който е отговорен, съм аз. И да се оправдаваме, това няма да докара до нищо. Трябва да намерим верния човек за нашата отбрана. В самия тим би трябвало да намерим човек, който да вдъхва убеденост на другите.

Червеният картон повлия в допълнение за резултата, който се получи. От началото на годината изпитваме усложнения в гостуванията, само че ще търсим решения. Според мен това е психически проблем. Надявам се да успеем по най-хубавия метод да поработим през тази пауза и да почистим грешките ", съобщи Александър Тунчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР