Старши треньорът на „Левски“ Станимир Стоилов не остана доволен от

...
Старши треньорът на „Левски“ Станимир Стоилов не остана доволен от
Коментари Харесай

Стоилов: Имах притеснения за този мач и те се потвърдиха

Старши треньорът на „Левски“ Станимир Стоилов не остана удовлетворен от играта на своя тим макар успеха с 2:0 над „Ботев“.

Причината съгласно него е това, че играчите му са мислили за идния край за Купата на България.

„ Мачът се разви удобно за нас. Вкарахмме два бързи гола, вторият бе доста хубав. Имам забележки към нашето показване. Цяла седмица се пробвам да втълпя на футболистите, че би трябвало да забравим финала, че сме се класирали там към този момент, само че очевидно не съумях напълно да накарам футболистите да не мислят за финала. Но откакто спечелихме, значи е добър мач “, разяснява срещата Мъри.

„ Имаше опция рано-рано да приключим битката в шампионата, в случай че бяхме мислили за финала. Не одобрявам такива оправдания, ние би трябвало да играем мач за нас. Трябва да играем мощно, гордо, още повече, че играем пред 10 000 души и те би трябвало да си потеглят щастливи. По-резултатната игра идва от работа и от самостоятелната техника на играчинте. Важно е да продължим да играем добре и да развиваме игровия си жанр. Имах терзания по отношение на това цяла седмица и те се потвърдиха “, сподели още Стоилов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР