Старши треньорът Локомотив (София) Иван Колев коментира представянето на столичния

...
Старши треньорът Локомотив (София) Иван Колев коментира представянето на столичния
Коментари Харесай

Иван Колев: Няма треньор, който да се чувства уверен за поста си

Старши треньорът Локомотив (София) Иван Колев разяснява представянето на столичния тим в Първа лига през сезона до момента и разкри кои са най-големите проблеми в селекцията.

" Когато има неприятелски тим, който се пази с осем-девет индивида, явно нашият настъпателен капацитет не доближава. Видя се в мача с Ботев Враца. Има много неща върху, които да се работи и там са ни главните проблеми ", сподели експертът.

Наставникът на " железничарите " също по този начин разяснява упованията си за представянето през акцията и даде позитивна оценка на новото управление.

" Никак няма да ни бъде елементарно. Ще има възходи и спадове. Няма треньор, който да се усеща убеден за поста си. Аз в случай че видя, че не си правя работата, незабавно ще напусна. Ако считат, че Локо ще се трансформира в новия Лудогорец, доста се колебая, че почитателите са прави. Собственикът е рационален човек, който добре схваща нещата. От него се желае да изградим един постоянен тим, който да демонстрира първокласен футбол. На мен ми се желае да сме колкото се може, по-нагоре в класирането. Работим в тази посока. Положително повлия промяната на собствеността ", добави Колев.

Локомотив София ще построи напълно скоро формален почитател магазин на стадиона в квартал " Надежда ", където почитателите ще могат да закупуват публични и фенски продукти отдадени на отбора.

Столичани ще отбележат 95 години от основаването си с футболен мач на 8 септември, в който тим на звездите на " железничарите " ще се изправи против селекция от футболисти от сегашния състав на " червено-черните ". В отбора на легендите ще вземат присъединяване водещи играчи, защитавали екипа на Локомотив в последните 50 години - от шампионския тим през 1978 година, от състава, притежател на Купата на България през 199 година, както и от отбора, спечелил бронзовите медали през 2015 година.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР