Старши треньорът Делио Роси и голямата звезда Габриел Обертан са

...
Старши треньорът Делио Роси и голямата звезда Габриел Обертан са
Коментари Харесай

Новият в Левски засипа с похвали Роси и Обертан, пожела шампионската титла

Старши треньорът Делио Роси и огромната звезда Габриел Обертан са главните аргументи Антони Белмонт да избере офертата на Левски, призна френският халф, който по-рано през днешния ден дойде на " Герена " и подписа контракт за две години със " сините ".

" Горд съм, че подписах с този огромен клуб. Знам, че това е един от най-обичаните тимове в страната и се гради боеспособен състав. В отбора са привлечени доста положителни играчи и съм стимулиран да се потвърдя. Искам да реализираме положителни резултати и да създадем запаметяващ се сезон ", окуражен е Антони.

" Наличието на Габриел Обертан ще помогне доста на акомодацията ми. Той е доста значим освен за мен, само че и за тима, тъй като е състезател с потвърдени качества. За мен ще бъде чест да играя един до друг с него ", не спести похвалите по адресна сънародника си халфът.
 Новият футболист на Левски - Антони Белмонт мина през " Знам доста за Делио Роси от работата му в Италия. Той е отличен стратег и е предан на специалността си. Радвам се, че ще работя с него и съм уверен, че ще подобря качествата си. Това е едно от нещата, които ме мотивираха да стана част от Левски. Пожелавам си непрекъснато да усъвършенствам своята игра и да бъдем първенци още този сезон. След това и положителни резултати в европейските шампионати ", добави за край Белмонте.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР