Старши комисар Митко Чакалов пое Регионалната дирекция Пожарна безопасност и

...
Старши комисар Митко Чакалов пое Регионалната дирекция Пожарна безопасност и
Коментари Харесай

Пожарната в Хасково е с нов директор

Старши комисар Митко Чакалов пое Регионалната дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ в Хасково, оповестиха от полицията.

Досегашният шеф, старши комисар Николай Вълчев навършва 60 години и излиза в заслужена пенсия. Колегите му пожелаха здраве и шанс, и благодариха за взаимната им работа.

Новият шеф бе показан пред състава на пожарната от основен комисар Алескандър Джартов - шеф на Главната дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “.

На събитието участваха и някогашния шеф на Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “- Николай Николов, шефовете на противопожарните служби на Кърджали и Стара Загора.



Чакалов е приключил факултета по „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ в Академията на Министерство на вътрешните работи. От 2002 година работи в пожарната. Преминал е през инструктор, шеф група „ Пожарогасене ” и от 2012 година е шеф на районната работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” в Хасково. Роден е 1978 година

След 36 години работа досегашният шеф Вълчев се пенсионира. Той бе началник на дирекцията 22 години. За положителната си и самоотвержена работа в пожарогасителната и избавителна активност е получавал голям брой награди и бе одобрен като способен началник с престиж.

По време на церемонията старши комисар Вълчев бе отличен с плакет и доста положителни думи от основен комисар Джартов. За дългогодишната им работа и другарство приказва Николай Николов, завършвайки с думите „ Горд съм, че съм бил в огъня с теб и с твоя екип ” и пожела на новия шеф да служи до момента в който е потребен и позитивно оценен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР