Старши комисар Милтенов поема поста от колегата си старши комисар

...
Старши комисар Милтенов поема поста от колегата си старши комисар
Коментари Харесай

Калоян Милтенов става заместник-директор на ГДНП

Старши комисар Милтенов поема поста от сътрудника си старши комисар Борислав Муеров, който навърши пределната възраст за пенсиониране.

Борислав Муеров беше награден от вътрешния министър за дългогодишната си работа и професионално осъществяване на дилемите в системата на Министерство на вътрешните работи.

Припомняме, че когато старши комисар Милтенов подаде заявление за овакантяване като шеф на Столична дирекция на вътрешните работи, министър Калин Стоянов съобщи: „ Искам да потвърдя, че той е извънреден експерт и ще направя всичко допустимо той да остане в Министерство на вътрешните работи и да бъде част от моя екип “.

Старши комисар Милтенов стартира работа като шпионин в системата на Министерство на вътрешните работи през 1999 година В идващите години заема поредно управителни длъжности в системата - шеф на група и шеф на бранш „ Икономическа полиция “ в Първо районно управление (на МВР), шеф на бранш в отдел „ Противодействие на икономическата престъпност “ – Столична дирекция на вътрешните работи, заместник-началник, по-късно и шеф на Трето районно управление (на МВР) в София, шеф на Първо районно управление (на МВР) в София. От 14 октомври 2019 година е назначен за шеф на ОДМВР - Ямбол, а година по-късно – за зам.-началник на отдел „ Икономическа полиция “ в ГДНП. От юни 2021 година до юни 2023 година е шеф на Столична дирекция на вътрешните работи. Награждаван е неведнъж за професионалната си работа.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР