Старши комисар Атанас Илков разкри какво е породило ексцесиите по

...
Старши комисар Атанас Илков разкри какво е породило ексцесиите по
Коментари Харесай

Полицията разкри откъде е тръгнало всичко на “Лаута”

Старши комисар Атанас Илков разкри какво е породило ексцесиите по време на миналия дуел от Първа лига сред Локомотив (Пловдив) и ЦСКА-София. Всичко е почнало от невъздържано държание на двама ентусиасти на Спартак (Москва), които през днешния ден бяха част от агитката на “смърфовете”. Въпросните двама жители на Русия са измежду задържаните от полицията.

“Фенове на Локо слязоха на пистата и с провокативните си дейности основават обстановка, при която последователите на ЦСКА-София слязоха на терена и се получи една извънредно неприятна обстановка. Имаме арестувани 10 лица - шестима последователи на Локо и четирима на ЦСКА-София. Срещу тях са подхванати съответните дейности за битка с дребното безчинство, като ще бъдат арестувани за 24 часа. Сред задържаните има някои, които са леко пострадали”, съобщи Илков.

Той добави, че следва да се изгледат и всички налични записи от баталните подиуми на “Лаута”. “Ако има спомагателни данни, от които може да се заключи, че има данни за едро безчинство, тогава към този момент ще вземат всички тези други ограничения. Първа лига 17 кръг, неделя 26 ноември  Локомотив (Пловдив) 0:1краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР