Старозагорски ученици подариха усмивки на своите съграждани днес. В центъра

...
Старозагорски ученици подариха усмивки на своите съграждани днес. В центъра
Коментари Харесай

Ученици усмихнаха цяла Стара Загора

Старозагорски възпитаници подариха усмивки на своите съграждани през днешния ден. В центъра на града те раздаваха пъстри картички - рибки, изрисувани от самите тях, споделя кореспондентът на БГНЕС от града.

Децата споделиха, че Свети Николай Чудотворец е прочут и с това, че е правил доста дарителски жестове към хора в потребност, а учебното заведение, в което учат – СУ „ Васил Левски ", е основано с помощта на търговеца Николаки Стоилов, който е дарил на старозагорската община своето благосъстояние, с цел да бъде основано още едно учебно заведение.

Учениците споделиха, че усмивките са това, което имат в обилие.

,,Имаме и за себе си, имаме и за другите. Една усмивка не ни коства нищо, а може да се окаже доста значима за някого ", споделиха децата. " Всеки ден по новините има неприятни вести и основават тъмно въодушевление, а усмивката е лекарство срещу неприятни мисли. Усмивката лекува и от боязън - когато хората се усмихват, стават по-красиви. Усмивката е първата стъпка към другарството. Всеки има потребност от положително въодушевление и другари “, споделиха учениците, които заредиха целия град с позитивна страст.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР