От Фейсбук профила на бившия здравен министър Стефан Константинов Очертава

...
От Фейсбук профила на бившия здравен министър Стефан Константинов Очертава
Коментари Харесай

Стефан Константинов: Не, хората, които не гласуват не са овце

От Facebook профила на някогашния здравен министър Стефан Константинов

Очертава се ново дъно на изборната интензивност. Огромен позор за политиците. А по мрежата се върти някакво тъпоумно обръщение с овцата Станка, дето нямала да гласоподава, тъй като била овца.

Не, хората, които не гласоподават не са овце. Напълно ги разбирам.

Аз за първи път не съм убеждавал никого да отиде до урните. Ако ме питате, дали  лично  съм дал своя вот,  да, направих го. По моя технология. Преди време пусках гласа си за тези, които харесвах и смятах, че ще подобрят живота ни. После ме принудиха да премина  на идващия вариант  – кой би бил  по-малкото зло.

И това в един миг се оказа мъчно за разграничаване.  Сега съм на трето ниво  – къде са хората, които персонално познавам и по какъв начин те са се отнасяли към мен. Не какъв брой сладкодумни, обещаващи, умни и  доброжелателни наподобяват по медиите, а по какъв начин са в елементарните,  елементарни човешки връзки.  Защото да ви кажа, при някои разликата сред имидж и действителност е потресаващо огромна. Това ми е предпоследното равнище, преди и аз да спра да гласоподавам.

Само че за голямото болшинство българи третото равнище не е вид – познават претендентите единствено от тв приемника и онлайн си нямат визия каква стока са. За това множеството сънародници са към този момент на четвърто равнище и пропущат изборите, или пускат бюлетина „ Не поддържам никого “. Може би за наслада на едни, само че уви - огромен проблем за всички.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР