Старозагорката Момера Пенчева е известна още и като Пророчицата с

...
Старозагорката Момера Пенчева е известна още и като Пророчицата с
Коментари Харесай

Пророчицата с рентгенови очи: България стои на подвижни пясъци, ще стъпим на здраво едва към 2020 година

Старозагорката Момера Пенчева е известна още и като Пророчицата с рентгенови очи. Дарбата ѝ е приета не от какъв да е, а от самата баба Ванга. „ Ти не си екстрасенс, ти си врач. Няма да се отчайваш, ти би трябвало да продължиш. Призванието ти е да помагаш на хората “ – с тези се обърнала Ванга към Момера при една от последните им срещи. „ Имаме може би пет или шест срещи. Понякога тя ме викаше, различен път аз имах потребност от нея “, споделя Момера и дефинира Ванга с една единствена дума – „ светица “.

Старозагорката открива дарбата си точно на рождения си ден преди повече от 25 години. Тогава „ вижда “ през облеклата на собствен 65-годишен роднина туптящото му сърце. Думите ѝ обаче не се одобряват съществено в фамилията ѝ. Няколко месеца по-късно при среща със същия човек Момера дава извънредно точна диагноза на болестта му – базедова болест. А също така дава и вяра – споделя му какво би трябвало да направи.

Самата Момера не държи точна сметка на какъв брой души е помогнала

Но отстранява като с магия единствено след няколко сеанса всевъзможни болести – миоми, кисти, бучки, брадавици, циреи, гастрити, колити, неврити… Не се хвали и кои са ѝ пациентите, само че от фотосите в двете книги е ясно, че измежду тях са Диего Марадона, фамилията на емира на Дубай, Филип Киркоров, Аня Пенчева и още куп звезди. Голямата ѝ болежка е, че не може да излекува обществото от недъзите му. Но отново има вяра. „ Сега България стои на преносими пясъци. Но ще стъпим крепко на крайници към 2020 година “, сигурна е Момера.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР