Старостта е нещо, от което почти всеки се страхува. Естественият

...
Старостта е нещо, от което почти всеки се страхува. Естественият
Коментари Харесай

5 зодии, които не остаряват по дух и годините не им личат

Старостта е нещо, от което съвсем всеки се опасява. Естественият развой провокира суматоха у хората, защото те считат, че с времето ще изгубят хубавата си осанка и положителния си дух. Ще стартират да се уморяват по-бързо и да прекарват повече време у дома, а не по шумни купони и измежду другари.

Но има хора, които с възрастта не се трансформират и дълги години наподобяват отлично, написа flagman.bg. И до момента в който едни си мислят, че здравословното хранене и спокойният метод на живот ще им обезпечи дългоденствие, става известно, че зодиакалният знак има много по-голямо значение за това. Тези зодии са неподвластни на времето и побеждават старостта с лекост. Ето кои са те:
Овен
Изключително енергични, Овните постоянно се концентрират върху положителната страна на живота и рядко изпадат в съществени депресии. Това им оказва помощ да запазят младия си дух допустимо най-дълго и да наподобяват по необикновен метод дълги години. Актьорът Джеки Чан, да вземем за пример, е зодия Овен. Той непрекъснато взе участие в екшън филми, като множеството от каскадите прави самичък. На 65 години той показва необикновен дух и физически благоприятни условия, които са мотив за завиждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР