Старомодното писане на писма се завръща, съобщи Voice of America.

...
Старомодното писане на писма се завръща, съобщи Voice of America.
Коментари Харесай

Изпращането на писма се завръща: Роботи пишат „на ръка“ писма вместо хората

Старомодното писане на писма се завръща, заяви Voice of America . Докато писането на писма на ръка в предишното е било част от всекидневието, в днешно време компютрите вършат работата по-лесна и по-бърза. И въпреки всичко оставят персоналния почерк в писмата.

Компания, основана във Финикс (Аризона), възроди тази традиция благодарение на роботи , които употребяват същински писалки, с цел да пишат букви в жанр, определен от потребителя.

Получаването на ръкописен текст освен привлича вниманието ви, само че и дава чувството за персонално отношение. Основните клиенти на компанията са компании, които употребяват ръкописни писма и благодарствени картички за основаване на по-силни връзки със своите клиенти.

Автоматичното писане на писма не е нещо ново. Президентът Томас Джеферсън употребява това полиграфско устройство при започване на 1800 година, с цел да може да резервира копия от кореспонденции. Джеферсън счита машината за знамение на технологията .

Използваната технология е 3D щемпел, както и лазерно рязане и дизайн на електрически платки за самия робот. И в случай че потребителите се нуждаят от помощ да измислят какво тъкмо да написа в писмото им, могат да се допитат до AI, който да им помогне да генерират стремежи текст посредством неговата GPT функционалност за чат, разясняват от Voice of America
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР