Старо защитно съоръжение ще се превърне в сцена за млади

...
Старо защитно съоръжение ще се превърне в сцена за млади
Коментари Харесай

Барутен погреб става младежка сцена

Старо защитно оборудване ще се трансформира в сцена за млади гении, концерти на прохождащи групи и за изложения, заяви основният проектант на Варна Виктор Бузев. Намира се на ул. „ Барутен погреб ”, площта му е 160 кв. м и беше предоставено на съдружие „ Варна европейска младежка столица ” с решение на комисията по благосъстоятелност и стопанство към Общинския съвет.

На съвещанието беше гласувано и нарастване на капитала на Двореца на културата и спорта с непарична вноска, равняваща се на цената на две здания, които са част от Летния спектакъл. Разположени са от двете страни на входа на театъра и общата им повърхност е 202 кв. м.

Съветниците утвърдиха още нов офис на дружество „ Общински паркинги и синя зона ” на ул. „ Цар Симеон I „. Там на четвъртия етаж преди време се е помещавала Държавната организация за финансова ревизия. Общата повърхност на 9-те кабинета е 290,8 кв. м, благосъстоятелност са на страната, само че се дават безплатно на община Варна.

Останалите решения от днешното съвещание бяха свързани с преустановяване на съсобственост посредством продажба на парцели, в които общината има незначителни по повърхност идеални елементи. В две от преписките ставаше дума за куриозни дялове от 1-2 кв. м, за които обаче има актове за общинска благосъстоятелност и са съответно регистрирани в организацията по вписванията.

Гинка Христова
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР