Старо видео, на което най-младият член на американския Конгрес -

...
Старо видео, на което най-младият член на американския Конгрес -
Коментари Харесай

Как видео на танцуваща млада конгресменка спечели симпатии, вместо омраза

Старо видео, на което най-младият член на американския Конгрес - демократката Александрия Оказио-Кортез - танцува, се появи в мрежите, само че вместо да й навреди, то способства за имиджа й, съобщи Франс прес.

 
An attempt to humiliate Alexandria Ocasio-Cortez by releasing this video of her dancing in college has backfired spectacularly
— The Guardian (@guardian)
Във видеото, което не е датирано, Оказио-Кортез имитира танцова сцена от известния през 80-те години филм " Клуб " Закус ка " (в който петима разнообразни възпитаници откриват, че имат общо между тях, когато са осъдени заедно). Във видеото Оказио-Кортез е била или ученичка, или колежанка.
 
Клипът се появи в неизвестен акаунт в Туитър, основан наскоро. Към видеото имало текст: " Ето по какъв начин желаната комунистка на Америка се държи като глупачката, каквато е в реалност ". Но вместо записът да породи насмешки, доста консуматори на интернет показаха благосклонностите си към конгресменката и споделиха, че тя е възхитителна във видеото.

Самата конгресменка пък се пошегува, че е удовлетворена, че нейният гений на танцьорка в този момент е станал прочут на хората. " Не е обикновено за виновни национални избраници да имат репутацията, че танцуват добре и аз съм щастлива, че съм един от тези избраници, които танцуват добре. Не съм сюрпризирана, че републиканците могат да си помислят, че да се забавляваш е нещо нелегално и нещо, което ви компрометира ", споделя младата дама, известна с гневните си постове в обществените мрежи против Доналд Тръмп.
 
Александрия Оказио-Кортез, нюйоркчанка с пуерториканска майка и американски татко, се трансформира в последните месеци в звездата на лявото крило на Демократическата партия и даже приема да я разказват като " радикална ".

Още вести за танцуващи политици:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР