Старжът на Българския национален отбор по футбол - Николай Михайлов,

...
Старжът на Българския национален отбор по футбол - Николай Михайлов,
Коментари Харесай

Николай Михайлов: Равенството е закономерно

Старжът на Българския народен тим по футбол - Николай Михайлов, съобщи, че равенството със Северна Македония е изцяло законосъобразен резултат.

В първия си дуел от третото издание на Лигата на нациите,

Националът е на мнение, че в случай че бе запазил мрежата си суха, то отборът ни е щял да се поздрави с успеха.

" Не бих споделил, че съм отчаян от равенството. Очакванията на хората бяха за наложителна победа, само че аз виждам действително на нещата. Имахме и позитивни и не чак толкоз позитивни неща, първи мач е въпреки всичко. Резултатът е законосъобразен. След три би трябвало да победим Грузия вкъщи, с цел да запазим шансове за първото място. Групата не е лесна. Работата ми е да оказвам помощ на тима с каквото мога. За страдание не съумях да запазя мрежата си суха, в противоположен случай щяхме да вземем трите точки ", сподели Михайлов.

Той е на мнение, че селекцията на Северна Македония разполага с 3-4 играчи на международно равнище, които подвигат класата на тима. Вратарят добави, че отборът ни разполага с капацитет, само че към този момент би трябвало да реализира и резултати.

" На много моменти дадохме самодейността на отбора на Северна Македония и нашият интензитет падна. Второто полувреме нещата се поизравниха. В техния състав има 3-4 играчи на международно равнище и те вършат разликата. Ние не разполагаме с такива футболисти. Надявам се младите играчи от нашия тим да имат шанса да играят в чужбина и да се допрян до класния европейски футбол. Нашият тим има капацитет, просто към този момент би трябвало да има и резултати. Няма какво да чакаме ", приключи Николай Михайлов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР