Старият кабриолет Volkswagen Beetle модел 1970–1979-а може да има нов живот

...
Старият кабриолет Volkswagen Beetle модел
1970–1979-а може да има нов живот
Коментари Харесай

Класиката Beetle с нов живот в модела Memminger Roadster - видео

Старият кабриолет Volkswagen Beetle модел 1970–1979-а може да има нов живот и много ефектна осанка /пък и вътрешност/ след като бъде поработено върху него от ателието Memminger Feine-Cabrios & Stahlbau от Райхертсхофен, Германия и се трансформира в Memminger Roadster 2.7. Числото обозначава ходовият размер на мотора.

Преобразяването на “костенурката ” е повече от впечатляващо – в купето е монтирана тръбна рама за увеличаване, монтирани са нови външни панели, усилени са спирачките и окачването. Габаритите на модифицирания автомобил са – дължина 4037 мм, широчина 1725, височина 1245, междуосието е 2444 мм. Новите гуми са 225/45-18 начело и 255/40-18 откъм гърба.

На мястото на общоприетия мотор е монтиран четирицилиндров боксер 2.7 л с разпределено впръскване, мощ 210 к.с. и максимален въртящ миг от 247 Нм. Предавателната кутия е петстепенна, механична. Динамичните качества не се разкриват, само че е повече от ясно че ще са далеч по-добри в сравнение с позволяваха стандартните за модела мотори 1,1 и 1,6 л. Компанията не е нарушила хармоничния минималистичен интериор на колата със съвременни екрани и други, несъответстващи на епохата джуджавки.

Като цяло машината е доста близка към историческата си основа, само че като дан на времето в нея се откриват интегрираната в предното стъкло антена и биксеноновите фарове. Цената на преработката, както на кабриолета, по този начин и на другите разновидности на стария бръмбар е по договаряне на място в компанията.



С възобновяване и тунинг в стил ретромода в Memminger Feine-Cabrios & Stahlbau се занимават от 1998-а година насам, въпреки че самата тя е много по-стара. Преработват се както кабриолети, по този начин и закрити модели. Много от резервните части за бръмбарите към този момент не се произвеждат в истинския им тип и затова от Memminger имат собствено производство, както за детайлите на купето, по този начин и на шасито. Всичко се прави в Германия без никакво “желязо ” от Китай, както акцентират категорично от компанията.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР