Starbucks иска да поднови преговорите за договор с наскоро създадения

...
Starbucks иска да поднови преговорите за договор с наскоро създадения
Коментари Харесай

Starbucks се стреми да излезе от „безизходицата“ в преговорите за договори със синдикалните баристи

Starbucks желае да възобнови договарянията за контракт с неотдавна основания синдикат, който съставлява хиляди баристи от кафе веригата в Съединени американски щати, сподели компанията в петък, като се стреми да прекъсне което назова траяла месеци „ невъзможност “.

Съобщението идва ден преди двегодишнината от сполучливото гласоподаване за синдикално посланичество в кафене Starbucks в Бъфало, Ню Йорк, избори, които дадоха удар от организирането на старания в още стотици магазини в цялата страна.

Съюзът Starbucks Workers United в този момент съставлява служащите в към 350 от 9000 магазина, които Starbucks ръководи в Съединени американски щати. Но напъните му да завоюва контракт са в застой. Представители на синдикатите са се срещнали за последно за диалози с компанията на 23 май, споделиха те.

Липсата на прогрес се откроява в сезон, когато по-големите, по-стари синдикати са спечелили огромни облаги в договарянията за контракти с компании от самолетни компании до производители на коли. Исканията на профсъюза Starbucks включват осн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР