Старата номенклатура си иска властта. Много ги бихме и сега

...
Старата номенклатура си иска властта. Много ги бихме и сега
Коментари Харесай

Даниел Митов, ГЕРБ: Много ги бихме и сега са изгладнели, озверели и озъбени

Старата номенклатура си желае властта. Много ги бихме и в този момент са изгладнели, озверели и озъбени. Но ние ще ставаме от ден на ден, тъй като с всяко свое деяние те провокират боязън. Това съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов на предизборно събитие на партията в Разград. Той твърди, че ГЕРБ може да остане в съпротива и да бъде страж на демокрацията в България.

„ Има реваншизъм в служебния кабинет и това е ясно. На комунистите им взехме това, че повече от 13 години непрестанно ги бием на избори и те това не могат да ни го простят. Те непрестанно се явяват под разнообразни форми и под друго прикритие на избори, само че този номер няма да мине, тъй като българите не са дебили “, безапелационен бе Даниел Митов.

Митов бе безапелационен, че ГЕРБ " не може да остави правосъдната промяна в ръцете на хора, които не знаят какво да вършат ".

„ Тези хора имаха опция да създадат промяна и нищо не направиха. Правосъдна промяна би трябвало да бъде направена, само че от хора, които знаят защо става въпрос и какво вършат “, уточни Даниел Митов.

По думите му подобряването на средата за бизнес може да се случи единствено с присъединяване на ГЕРБ. „ За да тръгне една стопанска система, е нужна инфраструктура и ние работим за това от 2009 година. Икономиката би трябвало да бъде осъвременена, цифровизирана и да се отстранен всички административни спънки. Това ще създадем ние през идващите години “, съобщи заместник-председателят на ГЕРБ.

„ Слави Трифонов няма визия по какъв начин се носи политическа отговорност. Казва, че ще я носи в профил. Политическа отговорност се носи през автограф и през персонално присъединяване във властта. Да седиш в профил и да взимаш решения, а различен да носи отговорност, е методът, по който ръководи мафията “, изясни Митов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР