Старата любов между Барселона и Неймар като че ли отново

...
Старата любов между Барселона и Неймар като че ли отново
Коментари Харесай

Барса и Неймар почти се събраха, но продължават да се съдят

Старата обич сред Барселона и Неймар сякаш още веднъж пламна, само че в последна сметка клубът не съумя да си върне футболиста от Пари Сен Жермен. Дни след последния неуспех в договарянията двете страни още веднъж би трябвало да се настройват за борба между тях. Днес беше избран час за следващото съвещание по делото, което Неймар води против каталунския клуб, оповестява AS. То ще се състои на 27 септември от 10:00 часа испанско време в Барселона.

Неймар и татко му съдят “блаугранас” за неполучен бонус от 26 млн. евро, на което пък клубът дава отговор с финансови искания за 75 млн. евро поради пропуснати изгоди.

Претенциите на бразилеца са за сума, която по контракт трябваше да му бъде преведена като
бонус при подписването на последния му контракт с клуба. Няколко месеца откакто парафира новия си договор, през лятото на 2017 година Ней мина в ПСЖ. От ‘Камп Ноу” отхвърлиха да му изплатят въпросните 26 млн. евро с претекста, че договорните взаимоотношения сред двете страна си били прекъснати поради неговото категорично предпочитание да напусне в посока Франция. Тогава Барса не даде позволение за трансфер, само че ПСЖ задейства откупната му уговорка от 222 млн. евро.

Шампионите на Ла Лига дадоха отговор с иск за 75 млн. евро от Неймар. На толкоз те пресметнаха пропуснатите си изгоди от това, че футболистът е избягал.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР