Стара Загора. За пета поредна година Футболна Стара Загора, със

...
Стара Загора. За пета поредна година Футболна Стара Загора, със
Коментари Харесай

Стара Загора: Футболен коледен турнир с благотворителна кауза организират в града

Стара Загора. За пета поредна година " Футболна Стара Загора ", със съдействието на Община Стара Загора и кмета Живко Тодоров, ще зарадват футболните почитатели в града с коледен шампионат, оповестиха от пресцентъра на Общината . На 26 и 27 декември, зала „ Иван Вазов “ ще чака феновете на спорта от 8.00 часа сутринта. Входът е свободен, а момчетата ще играят и в поддръжка на техния съгражданин Васил Боснаков, който има потребност от лекуване. В залата ще има сложени специфични кутии, в които ще се събират средства за 37-годишния Васко.
23 тима ще се включат в дербито, а жребият дефинира първи на терена да излязат тимовете „ Арес “ и „ Издислав “ във вторник заран от 8.00 часа. Първият ден от конкуренцията ще стартира още веднъж в 8.00 сутринта и ще продължи до 22.00 часа, прецизираха уредниците от „ Футболна Стара Загора “. Финалните срещи ще приключат на 27 декември до 19.30 часа, малко по-късно ще бъде и награждаването на спечелилите.
В сряда ще има и специфичен блиц шампионат, който готви доста позитивни страсти за футболните почитатели. В зала „ Иван Вазов “ ще играят тимовете „ Ол старс “, ПФК „ Берое “, ПФК „ Верея “ и софийската изненада – отборът на Тони „ Найка “.
Организаторите напомнят, че участниците не могат да играят с обувки вид „ стоножка “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР