Стара Загора. В личен план няма по-добра формула от един

...
Стара Загора. В личен план няма по-добра формула от един
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Николай Диков, кандидат за евродепутат от ГЕРБ: Успехите в спорта и в училището са формулата за развитие на всеки млад човек

Стара Загора. В персонален проект няма по-добра формула от един просветен младеж със състезателен темперамент. Постигайте триумфи и победи в борбите, само че и учете. Това прикани участниците в Международния шампионат по таекуон-до „ Августа опън " претендентът за евродепутат Николай Диков, оповестиха от Политическа партия ГЕРБ . Той е и общински консултант, ръководител на Постоянната комисия по спорт и юношески действия в Общинския съвет на Стара Загора. В конкуренцията, която се организира в спортна зала „ Иван Вазов ", се включиха над 300 млади състезатели от 24 клуба от 4 страни – Гърция, Румъния, Сърбия и България.
„ За мен е голяма наслада да ви поздравявам с добре пристигнали в Стара Загора – един от най-спортните градове на България. Провеждането на такива шампионати и триумфите на клубове като Таекуон-до клуб „ Августа " са явен индикатор, че би трябвало да работим още повече за развиването на спорта – съобщи Николай Диков. Той добави, че сега в града се основава инфраструктурата на огромна многофункционална спортна зала. Тя ще може да се употребява от всички спортни клубове и ще стане център за огромни интернационалните надпревари.
Турнирът се провежда за 4-та поредна година в Стара Загора от таекуон-до клуб „ Августа " и с поддръжката на Община Стара Загора.
Председателят на таекуон-до клуб „ Августа " Георги Господинов връчи плакети на спонсори и на сътрудници на шампионата. Той благодари сърдечно за поддръжката и на Николай Диков, който и в персонално качество като състезател и играч, и като ръководител на Постоянната комисия по спорт в Общинския съвет е съдействал доста за развиването и на този спорт и за провеждането на интернационално съревнование „ Августа опън " в Стара Загора.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР