Стара Загора. Старозагорският велоклуб Зарата“ ще проведе традиционния си Великденски

...
Стара Загора. Старозагорският велоклуб Зарата“ ще проведе традиционния си Великденски
Коментари Харесай

Стара Загора: Велоклуб „Зарата“ организира Великденски маратон на 22 април

Стара Загора. Старозагорският велоклуб „ Зарата “ ще организира обичайния си Великденски маратон на 22 април (неделя) с освежен правилник. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Освен надпреварата за дилетанти и експерти колоездачи, в маратона тази година се включва и нова дисциплинираност – планинско тичане. До момента поръчка за присъединяване са подали над 150 души, осведоми ръководителят на клуба-организатор – Живко Желязков. Проявата е включена в спортния календар на Община Стара Загора и се организира с поддръжката на Туристическо сдружение Сърнена гора.
Награди за тичане и конкуренция с колелета ще има за огромните и за дребните участници, като за децата няма авансово записване. Записването продължава, а в 8,30ч. в неделния ден ще бъде раздаването на стартовите номера.
Стартът за дребните ще бъде даден в 10,00 ч. на 22.04. на нормалното място за осъществяване на Маратона- площадката под игрищата за бадминтон на Аязмото. В 11,00 ч. оттова ще тръгнат и огромните, разграничени в два класа- Хоби и Професионалисти.
В 11,15 ч. ще тръгнат и бегачите. Трудността на маршрутите в надпреварата е съобразена с опциите на спортистите и възрастовите им групи. Повече ще бъдат и подкрепителните пунктове с храна и питиета за бегачите.
Времеизмерването ще се прави с електронна чип система с междинни контроли.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР