Стара Загора. През новия творчески сезон Центърът за подкрепа за

...
Стара Загора. През новия творчески сезон Центърът за подкрепа за
Коментари Харесай

Стара Загора: Центърът за подкрепа за личностно развитие ще осигури 25 вида извънкласни занимания за деца и младежи през новия си творчески сезон

Стара Загора. През новия креативен сезон Центърът за поддръжка за личностно развиване в Стара Загора ще бъде място за различна претовареност на децата и ще даде опция за реализация на инициативността, научните и креативните им заложби, като ги държи надалеч от отрицателните въздействия в обществото. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Центърът разполага с над 25 безвъзмездни клубни форми и обединения, ръководени от одобрени и млади експерти.
От години в Центъра за личностно развиване се развиват разнообразни форми на занимания - школата за национални танци и принадлежности, латинотанци, мажоретки, хип-хоп групировка, вокална студия „ Траяна глас ”, сполучливите клубове „ Дебати ”, „ Млад публицист ”, школите по изобразителни и приложни изкуства и дребна пластика. Поле за изява има и за любопитните млади експериментатори, поети, дребни и огромни театрали и доброволците от МОС. Биолозите и астрономите не престават своята активност и търсят нови попълнения.
През новия сезон в школата за национални принадлежности с изключение на тамбура и гъдулка, децата ще могат да се учат да свирят на гайда. Разкриват се и клубове по занимателна математика и астрономия. В поддръжка и подучване на инициативността и творчеството измежду подрастващите ще действа Детски парламент.
Мисията на центъра е да подкрепя личностното и креативното развиване на децата и младежите като им обезпечи поле за изява в региона на изкуството, неофициално обучение, младежките начинания, доброволчеството, включването им в публичния живот на общността, и други типове общественополезни действия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР