Стара Загора. Общо 2 933 лв. са събрани в рамките

...
Стара Загора. Общо 2 933 лв. са събрани в рамките
Коментари Харесай

Стара Загора: 2 933 лв. са събрани в рамките на благотворителната инициатива „Децата за децата, която се проведе в три общински детски градини

Стара Загора. Общо 2 933 лева са събрани в границите на благотворителната самодейност „ Децата за децата ", която се организира в три общински детски градини в Стара Загора. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Целта е да се помогне на 4-годишния Георги Стоилов от Стара Загора. Детето страда от детска церебрална парализа и се нуждае от средства за трансплантация на стволови кафези в Турция, както и за непрекъсната рехабилитация. Инициативата „ Картонено предизвикателство “ се организира в детска градина No7 „ Светулка ", детска градина №3 „ Ян Бибиян " и ДГ No 20 „ Мир ".
Деца, родители и учители се включиха в игрите, с цел да поддържат детската креативност, която е първата стъпка към иновативността. Според педагозите посредством благотворителната самодейност децата ще се научат да оказват помощ на нуждаещите се.
„ Вярваме, че дарителството ще ни направи по-добри и ще ни накара да се усещаме по-пълноценни персони ", сподели при откриването на акцията Деляна Караиванова, шеф на детска градина „ Светулка ".
Инициативата на трите детски градини завърши в четвъртък, а през днешния ден бяха отворени кутиите с дарения.
Който желае до помогне, може да се включи с подаяние по банковата сметка за детето:
Банка: Райфайзен банк,
Сметка в лв.: BG 92RZBB91551007104020
Титуляр: Георги Тянков Стоилов
PayPal:[email protected]
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР