Стара Загора. Община Стара Загора осигурява извънреден курс и промяна

...
Стара Загора. Община Стара Загора осигурява извънреден курс и промяна
Коментари Харесай

Стара Загора: Общината осигурява извънреден курс и промяна в маршрута на автобусите до Старозагорски минерални бани за „Богородична стъпка“

Стара Загора. Община Стара Загора обезпечава ексклузивен курс и смяна в маршрута на рейсовете до Старозагорски минерални бани за „ Богородична стъпка “, оповестиха от пресцентъра на Общината. На 26 и 27 август с. Старозагорски бани ще бъде хазаин на Националния тракийски фолклорен събор „ Богородична стъпка “. Очаква се да дойдат повече от 4 000 участници и близо още толкоз посетители на форума. За обезпечаване на оптималната сигурност и комфорт на всички присъстващи на събитието рейсовете от градския превоз ще се движат по околовръстния път на курорта – пътя през хотелската част. Същите ще обръщат на разклона за село Сулица.
В събота последният рейс ще тръгне от Централния площад на с. Старозагорски бани в 22.00 часа в посока Стара Загора и ще мине по обиколния маршрут.
За улеснение и облекчение на пътуващите с публичния превоз Община Стара Загора предлага график на изпълняваните курсове в двата почивни дни.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР