Стара Загора. Кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще открие

...
Стара Загора. Кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще открие
Коментари Харесай

Стара Загора: Живко Тодоров открива благотворителен мач в подкрепа на студентски театрален фестивал

Стара Загора. Кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще открие благотворителен мач на професионалния тим на „ Берое “ против дрийм тийм от театрални и кино артисти. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Събитието „ Актьори против „ Берое “ е проведено от Международния студентски сценичен фестивал “Данаил Чирпански ”, а задачата на срещата е да се съберат средства за реализирането на второто издание на феста през април 2019 година Днес е първата подготовка на тима на Актьорите, като треньори на селекцията ще бъдат Петко Петков и Ваня Джаферович.
Фестивалът е отдаден на Данаил Чирпански, въодушевяващ човек и студент в НАТФИЗ, който загуби живота си след автомобилна злополука през април 2016 година Идеята за благотворителния мач, осъществен с поддръжката на кмета на Стара Загора, се ражда от живота на самия Данаил, който е бил част от юношеския отбор на “Берое ”, до момента в който не намира по-голямата си пристрастеност – театъра.
Стадионът под Аязмото ще се трансформира във футболна сцена в 19.00 ч. на 9 септември, когато на терена ще излязат цяло съзвездие от артисти, измежду които Станимир Гъмов, Башар Рахал, Алек Алексиев, Орлин Павлов, Владимир Люцканов, Ивайло Захариев, Ники Илиев, Юлиан Вергов и други Всички те ще премерят сили и възторг с експертите от Стара Загора в героичен другарски конфликт, подхранен от доста състезателен хъс и желанието за поддръжка на фестивала. На самия мач ще има забавни събития, чака се да взе участие доста известна персона, която актьорите пазят в загадка.
Всички средства от продадените билети ще бъдат употребявани за реализирането на второто издание на МСТФ през април 2019. След огромния триумф на първото издание на феста, има всички шансове той да се трансформира в традиция за Стара Загора и страната.
Билети могат да бъдат закупени онлайн на eventim.bg, както и от всички офиси на Eventim в страната, бензиностанциите на ОМВ и магазините на Office 1.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР